tisdag 31 januari 2012

Härligt höstfärgad Entrelac


Fick göra en paus då jag äntligen kommit iväg till dr med diverse onda  kroppsdelar men nu kan jag inte bara vara längre, tagit tag i min stickning som legat ett bra tag och så här långt är det nu. Jag önskar det gick lite fortare för idèerna sprutar och det är mycket jag vill hinna med.

Fick chansen att prova  på vattengympa i tempererat vatten igår, jag som älskar värme det var ju hur skönt som helst, kommer jag att fortsätta med. Jag passade också på att inviga min baddräkt det var uppskattat bland tanterna.


torsdag 5 januari 2012

Fyndat

För ett tag sen hade vi ju ett dödsfall i familjen och där finns ju en del som ska tas bort. Har fått en del och även en del som jag inte trodde jag skulle hitta. Som handarbetsgrejer. Fyndade även en gammal baddräkt med kjol...ska väl kunna användas, den satt i alla fall helt perfekt.



onsdag 4 januari 2012

Kuddfodral

Fick tillfälle att sy lite under mellandagarna och det är väl konstigt när man börjar fundera på att göra om hemma. Det började med ett nytt kuddfodral, hm...kanske nya sängkläder och en go pläd av filt. Oskyldigt eller hur men innan man vet ordet av har det blivit en helt ny säng. Ja det blev en helt ny säng till sonens rum som nu doftar nytt. Härligt!!

Så här blev kudden :